ASWH
Donderdagavond is clubavond!
16 mei, 2018
Het is weer bijna donderdag, dus staat traditioneel een gezellige clubavond op het programma. Diverse teams trainen donderdagavond op de velden van sportpark Schildman in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd. Kom gerust even kijken naar de verrichtingen en sluit daarna aan in de kantine om gezellig nog even na te praten over of alvast vooruit te blikken op de wedstrijden van komend weekend. Hoe lopen de play-offs om Europees voetbal en om promotie naar de eredivisie af? Kan ASWH 1 het publiek in de laatste thuiswedstrijd tegen Magreb '90 trakteren op een mooie overwinning? Hoe gaat je eigen team de slotfase van de competitie aanpakken?

Natuurlijk wordt er ook weer voor eten gezorgd voor alle aanwezigen. Deze donderdag zijn dat overheerlijke broodjes kip kerrie. Wegens succes geprolongeerd, want vorige keer is er geen broodje over gebleven, zo lekker waren ze. Kom je ook proeven?

Kortom, we hopen jullie allemaal te zien op de clubavond!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft