ASWH
Donderdagavond is clubavond!
18 oktober, 2018
Het is weer donderdag, dus staat traditioneel een gezellige clubavond op het programma. Diverse teams trainen donderdagavond op de velden van sportpark Schildman in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd. Kom gerust even kijken naar de verrichtingen en sluit daarna aan in de kantine om gezellig nog even na te praten over of alvast vooruit te blikken op de wedstrijden van komend weekend. Vonden jullie de interlands van Oranje tegen Duitsland en België ook zo hoopgevend? Gaan jullie met heel het team naar de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht? Kan ASWH 1 zich zaterdag sportief revancheren in de wedstrijd tegen DOVO? En 5-3-2 of 4-3-3, wat is voor jouw eigen team de juiste strategie?

Natuurlijk wordt er ook weer voor eten gezorgd voor alle aanwezigen. Deze donderdag zijn dat broodjes rookworst. Absoluut de moeite waard om even te komen proeven?

Kortom, we hopen jullie allemaal te zien op de clubavond!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft