ASWH
Donderdagavond is clubavond!
16 januari, 2019
Het is weer bijna donderdag, dus staat traditioneel een gezellige clubavond op het programma. Diverse teams trainen donderdagavond op de velden van sportpark Schildman in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd. Kom gerust even kijken naar de verrichtingen en sluit daarna aan in de kantine om gezellig nog even na te praten over of alvast vooruit te blikken op de wedstrijden van komend weekend. Wat gaat de herstart van de eredivisie ons het komend weekeinde brengen? Slaagt ASWH er in om het sterke Jong FC Groningen te verslaan? En welk tactisch plan gaat je eigen team hanteren bij de hervatting van de competitie?

Natuurlijk wordt er ook weer voor eten gezorgd voor alle aanwezigen. Deze donderdag zijn dat overheerlijke broodjes kip kerrie, bereid door onze eigen keukenprins Rob. Wegens succes geprolongeerd, want we hebben ze al vaker gehad en ze smaakten fantastisch. Kortom, we hopen jullie allemaal te zien op de clubavond!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft