ASWH
Loting voorronden TOTO KNVB Beker
5 juli, 2018
Zoals bekend heeft ASWH zich als derde divisionist automatisch geplaatst voor het toernooi om de TOTO KNVB Beker 2018/19. Net als vorig seizoen begint het toernooi in augustus met een eerste en tweede voorronde, waaraan alleen amateurclubs deelnemen. In de ronde daarna stromen de BVO's in.

ASWH maakt deel uit van de groep clubs die in de eerste voorronde zouden kunnen starten. Dit zijn 34 clubs uit de derde divisie en 24 clubs die zich via de districtsbeker hebben geplaatst. Ongeveer de helft van die clubs wordt echter vrijgeloot en gaat zonder te spelen naar de tweede voorronde. De overige teams spelen tegen elkaar.

De winnaars uit de eerste voorronde gaan vervolgens samen met de vrijgelote clubs en de ploegen uit de tweede divisie in de koker voor de tweede voorronde.

Op zaterdag 7 juli vindt in Zeist de loting voor de eerste en tweede voorronde plaats. Uiteraard zullen wij jullie via social media en de website zo snel mogelijk informeren over de uitkomst van deze loting.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft