ASWH
Op zoek naar foto's voor de Wall of ASWH
27 augustus, 2017

Regelmatige bezoekers van de kantine hebben ongetwijfeld gemerkt dat er het nodige is veranderd aan het interieur. Een enthousiaste groep ASWH'ers is hier al een tijdje flink mee bezig. Zij hebben nu een nieuw plan opgevat, namelijk het creëren van de 'Wall of ASWH' in de kantine!

Het is de bedoeling om een wand in de kantine volledig in te richten met diverse foto's van allerlei gebeurtenissen uit de rijke historie van ASWH. Oude foto's, nieuwe foto's, mooie herinneringen, actiebeelden van spelers, elftalfoto's; alles is welkom. Maar om deze wand mooi in te richten is jullie hulp nodig!

Daarom roepen wij hierbij alle leden op om foto's in te leveren. Vertel of schrijf erbij waarom nu juist deze foto niet mag ontbreken in de Wall of ASWH. Uiteraard is een goede kwaliteit wel belangrijk, zodat de foto tzt ook in zwart-wit kan worden afgedrukt. Omdat wij een groot aantal foto's verwachten, zal de kantinegroep uiteindelijk een selectie maken. Daarover kan achteraf niet worden gecommuniceerd.

Heb je een leuke foto? Mail die dan voor 30 september naar helen@aswh.nl en vergeet uiteraard niet om je keuze toe te lichten. Vanzelfsprekend mogen er zoveel foto's worden ingestuurd als jullie zelf willen, er is geen maximum per persoon. Bedankt alvast voor jullie medewerking!

de Redactie

 

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft