ASWH
ASWH Old Stars JK Banket footgolf
9 juli, 2017
Inmiddels is het voor het ASWH Old Stars team JK Banket een traditie geworden om het Old Stars seizoen af te sluiten met een potje footgolf in Rhoon.

Wouter de Roon had, na zijn winst van vorig seizoen, de wisselbeker mooi opgepoetst. Helaas was hij door een met tennis opgelopen zweepslag niet in staat zijn resultaat te verdedigen en werd hij met algemene stemmen aangewezen tot de bewaker van de waardevolle spullen, alsmede fotograaf van de avond en algehele wedstrijdleider.

        Wouter       Olof

Op het prachtige complex achter restaurant Abel werd gestart met het in 3 teams van 3 aflopen van de totaal; 18 holes. Daar er ook een bruiloft werd gevierd, was er een muzikale achtergrond wat één en ander nog gezelliger maakte.

Na de eerste 9 holes was het duidelijk dat Robert Vat een gooi ging doen naar de wisselbeker, hij had slechts 29 trappen nodig om de eerste 9 holes te voltooien, maar ook hier bleek hardlopers zijn doodlopers.

Geconcentreerd werd begonnen aan de volgende 9 holes. Onder een heerijk zonnetje werden makkelijke ballen gemist, onmogelijke ballen in 2 keer in de hole gedeponeerd. De één rustig en taktisch, Jaap had het wippertje uitgevonden wat ook prima werkte en John wist de bal uit de bosjes toch direct in de hole te deponeren.

Robert raakte van slag en moest bij hole 17 zelfs 8 trappen noteren, maar de vraag was "Hoe doen de spelers in de andere teams het". Na het optellen van alle schoten door wedstrijdleider Wouter, bleek dat Dirk van Arkel zoete wraak had genomen op al het commentaar van de andere teamleden als supporter van een team uit 020. Met 62 schoten ontving Dirk uit handen van Wouter de wisselbeker.

Einduitslag :
01 Dirk 62 schoten
02 Jaap 64 schoten
03 /04 Robert en Olof 65 schoten
05 Hans v H 68 schoten
06 John 73 schoten
07 Hans A 75 schoten
08 Ed 77 schoten
09 Dennis 87 schoten.

Onder het genot van een hapje en een sapje werd zowel het seizoen als het footgolfen geëvalueerd en unaniem is besloten om met zijn allen ook volgend jaar weer aan de Old Stars competitie deel te nemen en af te sluiten met een footgolf toernooi.

Dit alles met dank aan John Kok van JK Banket, www.jkbanket.nl onze zeer trouwe teamsponsor.

JK Banket

Tot volgend seizoen

Hans van Hoek
PR 'oudere" jeugd

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft