ASWH
ASWH Old Stars slotavond zeer geslaagd
5 juli, 2017
Dinsdagavond 4 juli hadden ASWH Old Stars organisatoren Marcel en Walter een prachtig toernooi in elkaar gezet. Onder heerlijke omstandigheden werden wedstrijdjes van 12 minuten gespeeld op de velden 1 en 2.

Kenmerkend aan de wedstrijden was niet alleen het fanatisme, maar zeker ook de gezelligheid en humor en aan het einde bij menig team de vermoeidheid. Het toernooi liep wat uit, maar na afloop kon gestart worden aan de derde helft en kon gewacht worden op de prijsuitreiking.

Dank aan de heren scheidsrechters Bas, Hendrik-Jan, Wil en Hans, alsmede Marjan en Ilse die, vanuit de dug out, de standen keurig netjes bijhielden. Bovendien verzorgde Ilse netjes de drankjes voor de heren scheidsrechters.

Walter wist op zijn geheel eigen wijze de avond af te sluiten met het mededelen van de eindstanden, waarin wederom blijkt dat JK Banket een echte toernooispeler is, want na winst in de zaal eindigden ze nu keurig als 6e, terwijl zij in de Old Stars competitie in poule C spelen en net niet onderaan staan.

De top 3 ontvingen uit handen van Marcel bonnen voor een kan bier en de nr 1; De Olifanten, de ASWH Old Stars wisselbeker.

Old Stars Olifanten
De Olifanten drinken graag van hun kan bier

Tenslotte bedankte Herman Jonker de organisatoren Marcel en Walter voor hun Old Stars inzet dit seizoen en ontvingen zij naast een bos bloemen een bon om eens lekker met hun partners bij De Heeren van Ambacht te gaan eten.

Einduitslag:

1. De Olifanten
2. Unibarge
3. The Gunners
4. FC Derde Helft
5. ASWH 3
6. JK Banket
7. Vreemdelingenlegioen
8. The Red Devils
9. E-guale
10. HDG Warriors
11. Ambacht United
12. Azuri
13. The Blue Roadies
14. Volker Staal en Funderingen

Tot volgend seizoen


Namens Marcel en Walter,

Hans van Hoek
PR 'oudere' jeugd

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft