ASWH
Geslaagd Feyenoord Soccer Camp bij ASWH
13 juli, 2017

Dit jaar hebben Feyenoord Soccer schools en ASWH het Feyenoord Soccer Camp georganiseerd bij ASWH. Het was de eerste keer dat het Soccer Camp bij ASWH gehouden werd. In de afgelopen maanden waren de inschrijvingen gestart en al redelijk snel zagen we dat de animo goed was, zodat het Soccer Camp definitief door zou gaan bij ASWH. De inschrijving stond open voor 80 deelnemers en zat ruim voor de datum vol.

Afgelopen maandag en dinsdag was het dan zo ver. De eerste in de reeks van Feyenoord Soccer Camps deze zomer. Op de eerste dag waren we al vroeg in touw, 06.45 uur, om alles op het terrein in orde te brengen om zowel de delegatie van Feyenoord als de deelnemers te kunnen ontvangen. Omdat de gemeente nog niet klaar was met de herbestrating langs het hoofdveld moesten we wat noodgrepen uit de kast halen om niet door een zandbak de velden en de kantine te bereiken. Maar zoals altijd krijgen we dat ook weer voor elkaar.

De inschrijving startte om 08.45 uur, maar de eerste deelnemers stonden al om 08.15 uur te trappelen in de ASWH-kantine. Al snel liep het storm en stond het trappenhuis vol met enthousiaste deelnemers. Na het inschrijven snel omkleden en in het nieuwe Feyenoord Soccer Schools tenue de kantine in voor een welkomstwoord van ex-international Ben Wijnstekers. De deelnemers waren ingedeeld in diverse teams. Na de speech van Ben op naar het veld. Behoorlijk wat ouders, opa's en oma's bleven gedurende de twee dagen bij ASWH om de verrichtingen van deze talenten te volgen. De dagen werden gevuld met diverse oefeningen op de Feyenoord manier afgewisseld met een noodzakelijke drinkpauze en natuurlijk een heerlijke lunch. De lunch werd overigens beide dagen verzorgd door de PLUS Alfred Koehoorn, Louwersplein Hendrik-Ido-Ambacht.

Dag 1 was een warme dag, maar daar merkten de deelnemers volgens mij niet veel van. In de pauzes wat drinken in de kleedkamer en even uitrusten. Ik heb gemerkt dat onder uitrusten verstaan wordt heel druk zijn en laten horen dat je er bent. Diverse 'Kuip-teksten' hebben de revue gepasseerd en behoorlijk uitbundig ook. Wat te denken van "Komen wij uit Rotterdam……………?" Aan het eind van dag 1 vertrokken de jonge deelnemers met een goed en moe gevoel naar huis. Op naar dag 2.

Groepsfoto Feyenoord Camp

Dag 2 gaf een wat koeler weerbeeld, wat voor het trainen toch wat lekkerder aanvoelde. Iedereen was er weer op tijd om snel weer het Feyenoord gevoel te krijgen onder leiding van Ben Wijnstekers. Diverse opmerkingen gehoord van ouders zoals: ,,Mijn zoon/dochter was versleten en viel na het eten als een blok in slaap." Goed getraind dus op dag 1!

De buienradar gaf aan dat dag 2 toch wel een buitje in petto had in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht. Door wat afspraken gemaakt door ASWH, Feyenoord en de weermannen/-vrouwen hebben we deze bui grotendeels laten vallen op het moment dat onze deelnemers aan een drinkpauze begonnen. Kwestie van timing zou ik zeggen. Daarna werd het weer mooi en toch ook wel weer warm. Kortom twee mooie dagen voor dit eerste Feyenoord Soccer Camp bij ASWH. Aan het eind van dag 2 verzamelden de ouders en deelnemers allemaal in de kantine waar we toch wat 'dranghekken' hebben moeten plaatsen om alles in goede banen te leiden. Na de afsluitende speech van Ben Wijnstekers over de afgelopen dagen kregen alle deelnemers een certificaat van deelname uit handen van Ben. Daarna was het natuurlijk tijd om foto's te maken met de trainers als herinnering aan het Feyenoord Soccer Camp. Tevens kregen alle deelnemers nog een mooie Feyenoord Soccer School bal mee.

Namens ASWH kan ik wel zeggen dat het een succesvol Soccer Camp was en ik denk ook wel namens Feyenoord Soccer Schools. Gaan we volgend jaar weer een Soccer Camp bij ASWH organiseren? Even afwachten zou ik zeggen, maar de kans is groot!

Namens ASWH wil ik de trainers Ben Wijnstekers, Errol Refos, Todd Wijnstekers, Bradley El Idrissi, Angelo Granger en Niek Prins bedanken voor jullie inzet en een goed verlopen Soccer Camp bij ASWH. Plus Alfred Koehoorn voor de lunch en niet te vergeten de zeer enthousiaste deelnemers die dit evenement tot een succes gemaakt hebben. Allemaal een prettige vakantie toegewenst en wie weet tot volgend jaar!

Foto's van dit Feyenoord Soccer Camp zijn te vinden op de site van Philip Schmidt (www.phsfoto.nl) en op de Feyenoord Soccer School site (www.feyenoordsoccerschools.nl) onder het kopje foto's.

Ruud Verrijp

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft