ASWH
Loting poulefase districtsbeker ASWH 2
12 juli, 2017
Ook dit seizoen is ASWH alleen met het tweede elftal vertegenwoordigd in de districtsbeker Zuid I. Het eerste neemt niet meer deel aan dit toernooi, omdat het in de derde divisie speelt. Aan ASWH 2 dus weer de taak om de Ambachtse eer hoog te houden. De afgelopen seizoenen ging dit de beloften goed af.

Vanochtend is de uitkomst van de loting voor de poulefase gepubliceerd door de KNVB. ASWH 2 is ingedeeld in een poule van vier ploegen. Alleen de winnaar bereikt de knock-outfase. De Ambachtse reserves treffen drie eerste elftallen. Om de volgende ronde te bereiken, dient de ploeg van Ed Ridderhof af te rekenen met De Zwerver, SC Emma en Groot-Ammers. De Zwerver uit Kinderdijk is de hoogst spelende vereniging. Zij komen dit seizoen uit in de 3e klasse C bij de zaterdagamateurs. Zowel Groot-Ammers (4D zaterdag) als het Dordtse SC Emma (4C zondag) komt uit in de vierde klasse.

Er wacht een mooie uitdaging voor ASWH 2 om weer als poulewinnaar uit de bus te komen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft