ASWH
De onderhoudsploeg gaat gewoon door
17 juli, 2017
Na de familiedag trokken de ASWH-leden en alle aanhang de deur op het sportpark Schildman achter zich dicht om zich te gaan voorbereiden op de komende vakantie. Begrijpelijk en uiteraard van harte gegund.
Het sportpark ligt er in de weken die daarna volgen verlaten en een beetje troosteloos bij. Geen enkele volgeling van Koning Voebal laat zich op sportpark Schildman zien, het voetballen kan hen, voorlopig althans, gestolen worden.

Toch zijn er tijdens deze voetballoze weken allerlei geluiden te horen bij ASWH. Het piepen van een zaag, getimmer van een hamer, het boren van een gat of een geluidsloze kwast die over de muren of het hout strijkt. In deze periode is de 'macht' overgenomen door de onderhoudsploeg die de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden op zich heeft genomen.
Behalve het vele kleine onderhoud hebben ze ook grote klussen op hun schouders genomen. Een daarvan is een fikse opknapbeurt van de tribune. De uit de jaren tachtig stammende tribune is niet meer in optimale staat en zou nodig vervangen moeten worden. Helaas ontbreken op dit moment de financiële middelen daarvoor. Dus de tribune ondergaat nu een forse ondershoudsbeurt, zodat het publiek het komende seizoen vanaf de tribune op het gemak de verrichtingen van het 1e elftal kan volgen.

Onderhoud 1

Een tweede grote klus is de herbestrating rondom het hoofdveld. In opdracht van de gemeente zijn de stratenmakers al dik drie weken bezig met deze opknapbeurt. Dan zullen wij ook verlost zijn van wateroverlast wanneer overvloedige regen naar beneden plenst.

Onderhoud 2

Wanneer alle voetballende leden na de vakantie weer komen trainen en/of voetballen kunnen zij weer gebruik maken van de schoongemaakte kleedkamers en opgeknapte velden. Achterstallig onderhoud is weggewerkt en het voetbalbedje is weer gespreid. En de ouderhoudsploeg? Die gaat gewoon door met het dagelijkse onderhoud.

Namens heel de vereniging mannen van de onderhoudsploeg, een verdiende schouderklop voor jullie.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft