ASWH
Wijziging in indeling derde divisie
12 juli, 2017

Vandaag heeft zich een opvallende ontwikkeling voorgedaan in het proces rond de indeling van de derde divisie voor het seizoen 2017/18. Vorige week publiceerde de KNVB de speelschema's en de indeling, waarbij ASWH in de zaterdagafdeling liefst vijf belofteteams zou treffen. Daarin is toch nog iets gewijzigd.

Nadat de bond aanvankelijk tevergeefs had geprobeerd om een zondagclub te vinden die een jaar vrijwillig in de zaterdagafdeling wilde spelen, leek de indeling met vijf beloften op zaterdag en één op zondag onontkoombaar. Omdat Magreb '90 echter bij de KNVB aangaf alsnog iets te voelen voor een tijdelijke overstap, besloot de bond om deze mogelijkheid met het oog op een evenwichterige verdeling van de beloften direct aan te grijpen. De Utrechtse vereniging komt dus naar de competitie van ASWH. Dit betekent dat er één belofteteam overstapt naar de zondagafdeling. Dat is Jong Vitesse geworden, omdat zij daar als hoogst geëindigde degradant het eerste recht op hadden.

De indeling voor de derde divisie zaterdag ziet er daardoor nu als volgt uit:

ACV
ASWH
Capelle
DOVO
DVS '33 Ermelo
Harkemase Boys
Jong Almere City FC
Jong FC Groningen
Jong FC Twente
Jong FC Volendam
Magreb '90
ODIN '59
ONS Sneek
Quick Boys
Scheveningen
Spakenburg
Spijkenisse
VVOG

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft