ASWH
ASWH is EHBO technisch gezien klaar voor nieuwe seizoen
5 augustus, 2017
Deze week ontving ASWH een mail van de heer Enter namens de GebruikersVereniging Rolstoelbus Dordrecht (GVR), of ASWH een brancard kon gebruiken die bij de GVR overbodig was geworden. Daar de huidige ASWH brancard niet geheel optimaal is, maakt ASWH graag gebruik van dit aanbod. De nieuwe brancard staat inmiddels in de EHBO ruimte, de oude brancard staat nu in de container direct achter de blokhut.

Wij danken de GVR en de heer Enter (wiens kleinkinderen en (schoon)zoons bij ASWH actief zijn) hartelijk voor deze schenking.

EHBO

Met de schenking door de GVR van de brancard, het beschikbaar stellen van de EHBO fiets door Roveba, groothandel in (bedrijfs)fietsen, schenking van een AED door Hexion en onderhoud en levering van EHBO / AED materialen door DGS Arbo & Veiligheid is ASWH, EHBO technisch gezien, helemaal klaar voor het komende seizoen, maar natuurlijk hopen wij gevrijwaard te blijven om deze materialen te moeten gebruiken.

Alle sponsoren hartelijk dank !!

Hans van Hoek
PR Jeugd
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft