ASWH
ASWH oefent tijdens trainingskamp tegen club uit Qatar
9 augustus, 2017
Afgelopen seizoen veroverde ASWH twee regionale bekers. Beide toernooien leverden een mooie prijs op, namelijk een trainingskamp. Dat zadelde ASWH plots met een luxeprobleem op: twee trainingskampen! Na overleg met de organisatie is besloten om één van de twee trainingskampen naar voren te halen. Daarom reizen de Ambachters dit weekend af naar Hoenderloo, waar zij verblijven in het Fletcher Hotel Victoria.

De selectie vertrekt vrijdag. Die dag zal een training worden afgewerkt op de velden bij het hotel. Op zaterdag werkt de ploeg van trainer Jack van den Berg een oefenwedstrijd af. De tegenstander is een bijzondere, namelijk Al Khor uit Qatar. Dit professionele voetbalteam werkt haar wedstrijden af in de Qatar Stars League, het hoogste niveau in het Arabische land. Daarin eindigden zij afgelopen seizoen als elfde. Wie een beeld van deze club wil krijgen, kan een kijkje nemen op de website http://alkhor-club.com/en. De club werd tot voor kort getraind door de Fransman Jean Fernandez, een voormalig trainer van Olympique Marseille. Hij vertrok echter naar een andere ploeg, zodat nu zijn landgenoot Laurent Banide voor de groep staat. Deze trainer werkte in het verleden bij AS Monaco. De laatste aanwinst is de Braziliaanse verdediger Luciano Castán, die overkomt van Stade Brest uit Frankrijk en mogelijk dus debuteert tegen ASWH. Een zeer serieuze opponent dus!

Voor zo ver bekend speelt ASWH voor het eerst in de historie tegen een profclub uit Qatar. Ongetwijfeld zijn er dus veel supporters die dit duel willen bijwonen. De oefenwedstrijd wordt gespeeld op het terrein van Veluwse Boys in Garderen. Het adres is sportpark De Westeneng, Hogesteeg 28, 3886 MA te Garderen. Er wordt afgetrapt om 15.30 uur.

Zondag keert de selectie weer huiswaarts.

Mikki
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft