ASWH
ASWH – Familieweekend op 8 en 9 juni 2018
11 april, 2018
Wegens groot succes hebben wij besloten ook dit jaar weer de organisatie ter hand te nemen van het
ASWH-Familieweekend
en de datum staat al vast:
8 en 9 juni 2018!
Zetten jullie het alvast in je agenda?

Familiedag 2
Helaas hebben Nikola en Sophie de organisatie verlaten, maar we hebben in Denise en Natacha hele goede vervanging gevonden!
De opzet van het weekend is dit jaar anders dan anders, dus let goed op de programmering. Uiteraard is er voor alle leeftijden een leuk programma bedacht met als slot een fantastische BBQ en feestavond voor iedereen, georganiseerd door de supportersvereniging. Hoe leuk is dat!!

Je kunt je aanmelden voor de diverse activiteiten, zoals het slapen in tenten voor de jeugd, het WK-landentoernooi voor de jeugd of het fantastische klutstoernooi. Op de website staat een inschrijfformulier. Ook de avonden dat wij weer bij de club staan om jullie te motiveren komen op de website te staan. Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen!

Inschrijven kan uiterlijk tot 20 mei dus zorg dat je erop tijd bij bent!! Klik nu op onderstaande link en je komt bij het aanmeldingsformulier:

Wij gaan ervan uit dat iedereen, die er vorig jaar bij was, weet wat er bij zo’n organisatie komt kijken. Als jullie leuke ideeën hebben, op- of aanmerkingen, laat het ons dan even weten via onze mail: familieweekend@aswh.nl. Alle hulp is welkom!

Uiteraard zijn wij weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk sponsors (voor kleine en grote bedragen). Mail ons als je ons op welke manier dan ook wilt helpen. Met elkaar gaan wij  er weer een fantastisch ASWH-weekend van maken!

Jacqueline, Lilian, Denise, Natacha en Petra
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft