ASWH
19 mei Start of Summer Party
14 mei, 2018

De competitie zit er bijna op en de zomer komt er aan! Op zaterdag 19 mei speelt ASWH de laatste thuiswedstrijd tegen het reeds gedegradeerde Magreb '90. Indien ASWH al veilig is, kunnen we een open wedstrijd verwachten en ASWH dit seizoen voor het laatst thuis in actie zien.

Rond de wedstrijd is het terras geopend en wordt de BBQ ontstoken voor een lekker broodje hamburger. We hopen natuurlijk op zonnige omstandigheden, maar mocht het weer tegenzitten, gaat DJ René na de wedstrijd zeker zorgen voor zomerse klanken en tropische sferen in de kantine. Gegarandeerd een feestje!

Image003

Deze dag blijft de kantine open tot 21.00 uur. En het avondeten kan je in de ASWH-keuken bestellen, omdat die ook extra lang open is. Voor de kinderen is er de speciale kinderbox met patat, een snack, Wicky en een kleine verrassing. Verder worden de trendy Italiaanse wijn Hugo en verfrissende Corona's weer aan het assortiment toegevoegd. 

Zet de datum alvast in je agenda en kom in de zomerse stemming met DJ René!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft