ASWH
Mels van Driel bereikt bijzondere mijlpaal
13 mei, 2018
Voor Mels van Driel werd het duel met Spakenburg op de Westmaat ondanks de nederlaag een speciaal treffen. De routinier in Ambachtse dienst bereikte namelijk een bijzondere mijlpaal. Hij speelde zijn 250e officiële wedstrijd in het eerste elftal van ASWH.
Vandriel2017

Van Driel (35) kwam in de zomer van 2011 over van RBC Roosendaal. De linkspoot maakte zijn debuut tegen Heinenoord, een wedstrijd in de poulefase van het toernooi om de districtsbeker. Momenteel is hij bezig aan zijn zevende seizoen in het shirt van ASWH, waarmee hij de langst dienende selectiespeler is. Na de zomer komt er een achtste seizoen bij. Van Driel won met ASWH al diverse prijzen en werd twee keer uitgeroepen tot speler van het jaar. Met het aantal van 250 wedstrijden treedt hij toe tot een vrij select gezelschap van spelers die dit aantal bereikt hebben. Zeker in de huidige tijd is een dergelijk aantal opvallend. Bovendien worden, in tegenstelling tot het verleden, vriendschappelijke wedstrijden niet meer meegeteld.

Ongetwijfeld zal er voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Magreb '90 bij deze mooie mijlpaal worden stilgestaan. Mels, gefeliciteerd en op naar meer wedstrijden!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft