ASWH
Nieuws selectie 2018/19 (14)
14 mei, 2018
De technische commissie van ASWH is bezig om de selectie voor het seizoen 2018/19 te completeren. Daarover is wederom nieuws te melden. Het betreft een talentvolle speler uit de eigen gelederen die doorschuift naar de groep waarmee trainer Cesco Agterberg aan het seizoen zal starten.

De TC heeft namelijk met Jeremy Boshart afgesproken dat hij na de zomer deel uitmaakt van de selectie van het eerste elftal. De Dordtenaar kwam in de zomer van 2016 over uit de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Momenteel is de achttienjarige verdediger voor het tweede seizoen op rij actief in het tweede elftal. Hij heeft in deze jaargang de meeste speelminuten gekregen in het team van trainer Ed Ridderhof. Boshart kwam al enkele keren in actie in oefenwedstrijden van het eerste elftal en traint bovendien regelmatig mee. Komend seizoen biedt de technische commissie hem dus de kans om zich verder te ontwikkelen op een hoger niveau.

Ajax 2 634X448

Wij wensen Jeremy (die op de foto een sliding maakt in de wedstrijd ASWH 2 - Ajax amateurs 2 van vorig seizoen) uiteraard veel succes en plezier bij ASWH 1!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft