ASWH
Sandelingenknoop A16 op de schop
10 mei, 2018
Vanaf zondagnacht 13 mei wordt opdracht van Rijkswaterstaat gedurende negen nachten en de weekenden van 25 mei en 1 juni werkzaamheden uit aan de op- en afrit van de A16 tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht, oftewel de Sandelingenknoop. De Sandelingenknoop is alleen tijdens de werkzaamheden in de weekenden deels afgesloten, op de andere dagen kan het verkeer gewoon gebruik blijven maken van de weg. Door het knooppunt aan te passen wordt de weg beter benut en verbetert de doorstroming.

Weekendafsluitingen en omleidingen
Om er voor te zorgen dat het verkeer zo min mogelijk last heeft van het werk worden de werkzaamheden in de nachten en weekenden uitgevoerd. Bij de uitvoering is gekozen voor een variant waarin het verkeer optimaal kan doorstromen. Tijdens de negen nachten vanaf 13 mei  die starten om 19.00 uur ’s avonds tot 05:00 uur en voorafgaan aan de weekendafsluitingen, kan het verkeer gebruik blijven maken van de weg.

Belangrijk voor bezoekende clubs uit Dordrecht, Brabant en Zeeland
In het weekend van vrijdag 25 mei van 22.00 tot maandag 28 mei 05:00 uur is de oprit naar de A16 richting Rotterdam afgesloten voor verkeer. De afrit naar Hendrik-Ido-Ambacht vanuit de richting Breda is dit weekend gewoon open. Het daaropvolgende weekend van vrijdag 1 juni 22.00 uur tot maandag 4 juni 05.00 uur zijn zowel de op- als de afrit vanaf de A16 Hendrik-Ido-Ambacht volledig afgesloten. Het verkeer wordt gedurende beide weekenden omgeleid via omleidingsroutes die met borden zijn aangegeven.

Bezoekende clubs uit Dordrecht, Brabant, Zeeland en vanuit richting Rotterdam moeten deze twee weekeinden rekening houden met een omleiding naar het sportpark Schildman. Wellicht dat de teamleiders dit in de gaten kunnen houden en hun tegenstander tijdig hierover informeren.

De Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft