ASWH
Selectie start maandag 2 juli met trainen
29 juni, 2018
Op dinsdagavond 10 juli speelt ASWH de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander is Excelsior, dat zich vorig seizoen op knappe wijze al ruim voor het einde van de competitie wist te handhaven in de eredivisie. Leuk detail is dat de Rotterdammers sinds dit seizoen worden getraind door Adrie Poldervaart, de voormalig trainer van Barendrecht. Maar daarover later meer, in de uitgebreidere voorbeschouwing op deze wedstrijd. Die zal komende week worden gepubliceerd.

Uiteraard wil ASWH proberen om goed tegenstand te bieden aan Excelsior. Dat lukt uiteraard beter als de spelers enkele trainingen in de benen hebben. Hoewel we ons volop in de vakantieperiode bevinden, ziet het er wel naar uit dat een groot deel van de nieuwe selectie gewoon van de partij is. Zij zullen zich vanaf komende maandag, 2 juli, voorbereiden op het duel met de eredivisionist. Ook op donderdag 5 en maandag 9 juli wordt getraind.

Supporters die de vernieuwde groep al in actie willen zien, zijn natuurlijk van harte welkom op de trainingsavonden. Maandag start de training om 19.30 uur.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft