ASWH
ASWH loot MASV in 1e voorronde TOTO KNVB beker
7 juli, 2018
Vanochtend is er in Zeist geloot voor de eerste en tweede voorronde van de TOTO KNVB beker. Feyenoord-linksback Ridgeciano Haps was als echte ervaringsdeskundige op het gebied van bekerfinales uitgenodigd om de loting te verrichten. Haps speelde immers in 2017 de finale met AZ en won dit jaar de finale met Feyenoord.

ASWH lootte een thuiswedstrijd tegen het
KNVB Beker
voor ons onbekende MASV uit Arnhem, dat uitkomt in de zondag 3e klasse van district Oost. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 18 augustus.

MASV is op 25 mei 1933 opgericht. De thuiswedstrijden worden op sportpark 'Malburgen-West' (tegenover Gelredome) gespeeld.

Het standaardelftal kwam in het seizoen 2013/14 nog uit in de 4e klasse zondag van het district Oost. Na degradatie in dat seizoen kon de club voor aanvang van het seizoen 2014/15 geen (representatief) zondagelftal samenstellen en trok het elftal voor competitievoetbal terug. Sinds het seizoen 2015/16 heeft de club weer een representatief zondagelftal. Dit elftal komt na een tweetal promoties uit in de 3e klasse zondag van het district Oost.

Geheel onverwachts maakte de volksclub onder leiding van ex-prof Jhon van Beukering een opzienbarende sportieve groei door. Op 9 mei 2018 verloor MASV de finale van het districtsbekertoernooi met 2-5 van hoofdklasser SV DFS. Ondanks het verlies mag MASV, door hun prestaties in de districtsbeker, voor het eerst in de clubgeschiedenis deelnemen aan het landelijke KNVB-beker-toernooi (2017/2018). Op weg naar de finale leverden ook ex-profs als Tim Cornelisse en voormalig international Nick Hofs een bijdrage aan het bekersprookje.

Wanneer ASWH deze eerste voorronde overleeft, dan speelt het in de tweede voorronde een uitwedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd Bekkerveld - Hercules uit de eerste voorronde. Bekkerveld is een zondageersteklasser uit het Limburgse Heerlen en het Utrechtse Hercules komt uit in de 3e divisie zondag.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft