ASWH
Even voorstellen... Lester Pires
7 juli, 2018

De selectie van ASWH voor het seizoen 2018/19 kent behoorlijk wat nieuwe gezichten. Tijdens de trainingen en oefenwedstrijden zullen zij zich op voetballende wijze presenteren, maar om ook al een beetje een beeld te krijgen van de persoon achter de voetballer stellen wij de nieuwkomers de komende tijd voor. Dat gebeurt aan de hand van een op de alom bekende rubriek Persoonlijk uit Voetbal International gebaseerde vragenlijst. In het vierde deel de van Alexandria '66 afkomstige Lester Pires. Hij krijgt rugnummer 21.

Alexandria Headerplaat 3

Naam:

Lester Pires

Geboortedatum:

3 april 1998

Welk beroep of welke studie doe je:

Ik doe de HAVO op het VAVO Rijnmond College

Wat is je favoriete positie in het veld:

Rechtsbuiten of spits

Wat voor type voetballer zullen de ASWH-supporters straks gaan zien:

Ik ben een snelle, sterke aanvaller met een goede trap

Heb je nog andere hobby's naast het voetbal:

Tennissen, maar ook gamen en Netflixen

Welke film / televisieserie raad je de ASWH-supporters aan:

De film 300 moeten ze zeker zien! Ik wil ook de serie Arrow aanraden

Welke muziek zou je willen toevoegen aan de playlist die in de ASWH-kleedkamer wordt afgespeeld:

Dat is Post to Be, een nummer van Omarion en Chris Brown

Wat is je favoriete voetbalclub:

In Nederland is dat Feyenoord. Mijn favoriete buitenlandse club is FC Barcelona

Wie is je favoriete voetballer aller tijden:

Lionel Messi

Wie is de beste speler waarmee je zelf hebt gevoetbald:

Rick van Drongelen. Met hem speelde ik in de jeugd van Sparta Rotterdam. Hij voetbalt nu voor HSV in Duitsland

Wie is de lastigste / beste tegenstander die je hebt gehad:

Die komt ook uit mijn Sparta-tijd, namelijk Deyovaisio Zeefuik. Nu speler van FC Groningen, maar toen hij mijn tegenstander was, speelde hij nog voor Ajax

Wat is voor jou tot nu toe je voetbalhoogtepunt:

In mijn eerste seizoen bij Sparta, met de Onder 11, werd ik direct kampioen. Ook nog eens ongeslagen!

Waarom heb je voor ASWH gekozen:

In mijn jeugd heb ik lang op hoog niveau gevoetbald bij Sparta, maar moest ik helaas een stap terug doen en belandde bij Alexandria '66. Ik had en heb nog steeds ambities, dus vandaar mijn keuze voor ASWH. Een grote club in het amateurvoetbal, die op een goed niveau speelt

Wat is je ambitie voor komend seizoen:

Als nieuwe speler is het veroveren van een vaste basisplaats mijn eerste doelstelling. Met het team wil ik zo hoog mogelijk eindigen en uiteindelijk voor promotie gaan. En natuurlijk hoop ik dat we ver komen in het toernooi om de KNVB Beker, waarvoor vandaag is geloot. Dat levert altijd mooie wedstrijden op!

 Mikki

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft