ASWH
Ruben van der Steen nieuwe secretaris (a.i.) hoofdbestuur
26 juli, 2018

Al enige jaren combineerde Erik Helmink binnen het hoofdbestuur van ASWH twee taken. Naast secretaris was Erik ook verantwoordelijk voor de kantine. Twee tijdrovende functies, die eigenlijk niet goed te combineren zijn. Het bestuur is daarom verheugd dat er iemand is gevonden om de rol van secretaris over te nemen, zodat Erik zich volledig op de kantine en de eveneens tot zijn takenpakket behorende inning van de contributie kan richten. Zijn opvolger als secretaris is Ruben van der Steen, die tot de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering uiteraard op interim-basis aan de slag gaat.

Ruben is uiteraard geen onbekende binnen de vereniging. Speciaal voor de leden die hem nog niet zo goed kennen, is een korte introductie echter op zijn plaats. De 39-jarige Ruben is opgegroeid in een echte ASWH-familie. Zijn vader Wim heeft jarenlang deel uitgemaakt van het bestuur van onze vereniging en zijn drie zoons, Hans Volk, Ruben en Marnix van der Steen, hebben altijd bij ASWH gevoetbald. Zowel in de jeugd, bij de senioren als nu bij de Old Stars (35+). Af en toe speelt Ruben, die ook voor IJVV De Zwervers en SSS Klaaswaal voetbalde, samen met Marnix een potje mee bij de veteranen.

In het dagelijks leven is Ruben werkzaam als directeur van SOL De Watervlinder, voorheen bekend als obs De Waterlelie in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij werkt hier al elf jaar met heel veel plezier. Samen met zijn vrouw Silvia heeft hij twee prachtige kinderen. Zowel dochter Kira van 11 als zoon Quinn van 9 jaar oud voetbalt bij ASWH in respectievelijk MO13-1 en JO11-1. Ruben is bij beide teams betrokken, want hij traint MO13 en is leider van JO11. Bovendien is hij op zaterdag vrijwel altijd als supporter van de partij bij thuiswedstrijden van ASWH 1.

Gevraagd naar de reden waarom hij nu de keuze heeft gemaakt om ook een bestuursfunctie te vervullen binnen de vereniging, antwoordt hij als volgt: ,,Als echte Ambachter lijkt het mij heel erg leuk om iets extra's voor mijn cluppie te kunnen betekenen. Dat zal ik doen in de rol van secretaris."

T Waterlelie Ruben 20Van 20Der 20Steen

Uiteraard is het bestuur blij dat Ruben deze taak op zich zal nemen en wenst hem daarbij veel plezier en succes.

Bestuur ASWH

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft