ASWH
Ruud Hak de nieuwe Veiligheidscoordinator bij ASWH
1 juli, 2018
Met ingang van 1 juli is Gerrit Scheurwater geen veiligheidscoordinator van ASWH meer. Hij wordt opgevolgd door Ruud
Ruud Hak 
Hak.

Na bijna 20 jaar in deze functie werkzaam te zijn geweest, vindt Gerrit het wel genoeg. In de loop der jaren heeft hij de veiligheidseisen, die opgelegd worden door de KNVB, de gemeente en de politie fors zien toenemen rondom de thuiswedstrijden van het 1e elftal.
In het oog springende wedstrijden waren die rond het landskampioenschap in 2005, de wedstrijden thuis tegen Feyenoord, en de bekerwedstrijden uit tegen AZ en Ajax. Voor deze wedstrijden moest aan enorme veiligheidsmaatregelen worden voldaan.

De opvolger van Gerrit is de 62-jarige Ruud Hak. In Rotterdam geboren maar zijn hele verdere leven woonachtig in Zwijndrecht. Als voetballer was Ruud actief voor Pelikaan, ASWH en Groote Lindt. Na zijn voetballoopbaan werd hij succesvol scheidsrechter. Hij haalde groep 2 maar moest noodgedwongen een punt achter zijn scheidsrechterscarrière zetten vanwege een hardnekkige knieblessure. Momenteel is hij bestuurslid van de scheidsrechtersvereniging SV Drechtsteden. Sinds 2 jaar vervult hij de rol als scheidsrechtersbegeleider bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ASWH en fungeert als steward.

Het Bestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft