ASWH
Teamindeling junioren
5 juli, 2018
Voorlopige indeling junioren teams ASWH
 
15 juni was de laatste dag dat spelers voor de A-categorie zich konden in/ overschrijven. Na de gesloten ‘transferperiode’, hebben er verschillende adviesgesprekken plaats gevonden met het technisch kader junioren van ASWH. Het technisch kader heeft hierin haar adviezen kunnen geven richting de technische commissie.
Gedurende deze periode zijn er voor de B-categorie meer aanmeldingen bij gekomen, als dat een klein aantal zich alsnog afmeldde.
 
De technische commissie is hierna gaan kijken of aan alle adviezen van het technisch kader voldaan kon worden. We proberen iedereen naar tevredenheid in te delen, maar zoals bij eerdere uitleg over de teamindeling is aangegeven, hebben we als club te maken met niveauverschillen en aantallen per leeftijdscategorie, waarin dit helaas niet altijd mogelijk is.
 
De teamindeling is voorlopig, aangezien er nog aan en afmeldingen zouden kunnen komen. Een teamindeling blijft hierdoor een lopend proces. Ook zal er dit jaar binnen de O15 en O14 categorie gestart worden met een selectie die samen de voorbereiding in gaan. Dit vanwege nieuwe trainersaanstellingen betreffende deze categorieën.
 
JO19 Categorie:
Dit seizoen starten we weer met twee teams. De O19-1 blijft na de knappe handhaving via de nacompetitie in de 4e Divisie spelen. Arnoud Jonker neemt hierbij na 2.5 seizoen afscheid als hoofdtrainer, om zich volledig te richten op zijn functie als Hoofd Jeugd Opleidingen van ASWH. Wij zijn blij te vermelden, dat we een goede nieuwe trainer voor de O19-1 hebben gevonden. Hierover later meer.
 
JO17-Categorie:
Binnen de O17 categorie starten we dit jaar met 4 teams. Bij de O17-1 staan op dit moment nog 17 namen. Zij zullen samen de voorbereiding in gaan. Uiteindelijk zal dit team terug gebracht gaan worden naar 14 of 15 spelers. De spelers die de O17-1 hierbij niet halen zullen geplaatst worden in O17-2.
 
JO15 Categorie:
Binnen de O15-categorie starten we dit jaar met 3 teams. Bij de O15-1 en O15-2 staan op dit moment 30 namen. Zij zullen samen als 1 groep de voorbereiding ingaan. Voor het seizoen 2018-2019 zal een nieuw technisch kader voor het ASWH O15-1 team staan. Gedurende de voorbereiding zal het technisch kader, ondersteund door de technische commissie de verdeling voor O15-1 en O15-2 concreet maken. Zo bestaat deze selectie uit 30 namen die gedurende de voorbereiding het vernieuwd technisch kader mag en kan overtuigen voor een plek in O15-1.
 
JO14 Categorie: 
Binnen de O14-categorie starten we dit jaar met 3 teams. Bij de O14-1 en O14-2 staan op dit moment 30 namen. Zij zullen samen als 1 groep de voorbereiding ingaan. Voor het seizoen 2018-2019 zal een nieuw technisch kader voor het ASWH O14-1 team staan. Gedurende de voorbereiding zal het technisch kader, ondersteund door de technische commissie de verdeling voor O14-1 en O14-2 concreet maken. Zo bestaat deze selectie uit 30 namen die gedurende de voorbereiding het vernieuwd technisch kader mag en kan overtuigen voor een plek in O14-1.
 
Heeft u alsnog vragen omtrent de teamindeling, mail dan graag onze Hoof Jeugd Opleidingen Arnoud Jonker op emailadres; arnoud.aswh@gmail.com.
 
Houdt voor ogen dat de teamindelingen een langdurig en zeer secuur proces is waar ontzettend veel tijd in zit en waar we helaas niet iedereen kunnen voorzien van zijn of haar 1e keuze, hoe graag we dit ook zouden willen.
 
Voor het respect gezien ons technisch kader en technische commissie zullen alleen respectvolle e-mails omtrent deze voorlopige teamindeling beantwoord worden.
 
Jeugd- en technische commissie ASWH.

Voorlopige indelingen:
Klik hier voor indelingen meisjes
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft