ASWH
Teamindeling Meisjes
5 juli, 2018
Beste ouders, verzorgers,
 
Helaas hebben we moeten concluderen dat de teamindeling die we voor de meidenteams binnen ASWH hadden staan, niet haalbaar is.
De KNVB heeft aangegeven dat er een aantal speelsters die we ingedeeld hadden, te oud zijn voor het team; ook MET dispensatie.
 
Dit houdt in dat we een aantal aanpassingen hebben moeten maken, wat gevolgen heeft voor alle teams.
Het spijt ons dat we deze aanpassingen moeten maken, maar anders kunnen bepaalde meiden geen wedstrijden spelen. Dit moet natuurlijk niet de bedoeling zijn.
 
Met de trainers van alle meidenteams zijn we direct samen gekomen om te kijken welke verschuivingen we konden nemen om zo de aanpassingen zo klein mogelijk te houden.
 
Op basis van leeftijd en meiden die al langere tijd met elkaar samen spelen, zijn we gekomen tot de volgende indeling. Hierbij hebben we ook rekening gehouden om niet 1 voetbalster te verschuiven, maar dit altijd met minimaal twee te doen. Dit voelt veilig en is toch leuker dan in je eentje. Ook dit zijn zaken waar wij bij een teamindeling rekening mee houden.
 
De grootste aanpassing zit hem in de O11-teams, waar 2 teams nu is gevormd tot 1 team.
Komend seizoen hebben we dus een O17-1, O15-1, O13-1 en O13-2 meidenteam.
 
We betreuren uiteraard deze gang van zaken, maar hopen met deze indeling alsnog tot een goede verdeling te zijn gekomen waar we als trainers en Technische Commissie helemaal achter staan. Helaas hebben we niet alle meiden de 1e keuze kunnen geven, maar blijkt in de praktijk ook dit jaar weer onmogelijk. Dit betekent natuurlijk niet direct dat ze geen leuk seizoen zullen draaien. Daar gaan we met elkaar samen voor zorgen.
 
Heeft u vragen of opmerkingen rondom de nieuwe indeling, dan kunt u mij altijd een mail sturen naar arnoud.aswh@gmail.com.
Ik zeg hier wel altijd bij dat ik enkel respectvolle e-mails beantwoord. De indeling is veruit de meest lastige uit ons takenpakket, maar we trachten dit samen zo goed mogelijk uit te voeren waar iedereen veel tijd en energie in zet.
 
Met vriendelijke groet,
 
Arnoud Jonker
Hoofd Opleidingen ASWH
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft