ASWH
Uitdagende bekerloting voor ASWH 2
29 juli, 2018
ASWH 2 heeft zich dankzij de prestaties van vorig seizoen wederom gekwalificeerd voor deelname aan het toernooi om de districtsbeker Zuid I, waarin het de strijd aanbindt met diverse eerste elftallen. Recent heeft de KNVB de indeling van de poulefase gepubliceerd. De Ambachtse reserves zijn ingedeeld in een poule vol sportieve uitdaging.

Op 1 september start ASWH 2 met een thuiswedstrijd tegen ZBC '97 1. De Zwijndrechtse fusieclub komt na een degradatie dit seizoen uit in de vierde klasse bij de zaterdagamateurs. ZBC '97 trok echter een aantal spelers met flink wat ervaring op hoger niveau aan, waaronder de voormalig ASWH'ers Giovanni Klaverweide en Elvis Versluis.

Een week later speelt ASWH 2 een heuse derby, want dan staat het uitduel bij IFC zaterdag 1 op het programma. Het jonge team van onze buren speelt ook dit seizoen in de derde klasse bij de zaterdagamateurs.

De laatste poulewedstrijd is op 15 september. Dan speelt ASWH 2 uit bij Wieldrecht 1. De Dordtse zaterdagderdeklasser liep vorig seizoen maar net promotie naar de tweede klasse mis.

Kortom, een mooie gelegenheid voor de jonge spelers van ASWH 2 om zich te meten met deze tegenstanders. Om de volgende ronde te bereiken, dient de formatie van trainer Gokan Akgoz de poule winnend af te sluiten.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft