ASWH
ASWH komt niet in actie op Van Donge & De Roo toernooi
7 augustus, 2018
ASWH zou deze week deelnemen aan het Van Donge & De Roo toernooi bij Smitshoek. Oorspronkelijk stond het eerste duel, tegen zaterdaghoofdklasser SC Feyenoord, voor vanavond gepland. Door gewijzigde omstandigheden voor het toernooi heeft ASWH echter besloten af te zien van deelname.

Smitshoek heeft, zoals diverse andere voetbalverenigingen, te kampen met de droogte van de laatste tijd. Daardoor zijn de natuurgrasvelden van de Barendrechtse vereniging niet bespeelbaar. Het aangeboden alternatief, namelijk het kunstgrasveld langs de parkeerplaats, vormt in de ogen van de technische staf en commissie van ASWH een te groot risico op blessures. Daarom is gezocht naar alternatieven, onder meer in de vorm van een andere speelavond, maar het is niet gelukt om alle partijen op één lijn te krijgen. Om die reden vervalt de deelname van ASWH en zullen de andere drie teams nu een onderling toernooi afwerken.

ASWH traint vanavond op sportpark Schildman en gaat op zoek naar vervangende wedstrijden voor de komende dagen. Uiteraard melden wij het direct als er nieuwe oefenwedstrijden zijn vastgelegd.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft