ASWH
ASWH oefent zaterdag in Zeeland tegen DUNO D.
8 augustus, 2018
Doordat ASWH toch niet deelneemt aan het Van Donge & De Roo toernooi bij Smitshoek, is er gezocht naar een alternatief om toch te voetballen. Gisteravond werd er door de selectie al een onderlinge wedstrijd gespeeld op sportpark Schildman. Beide ASWH-teams hielden elkaar daarbij in evenwicht, want de wedstrijd eindigde in 3-3. 'Team blauw' nam drie keer een voorsprong door goals van Sanzio Dieterich, Lars Bosscha en Bilal El Amrani (strafschop), maar 'Team wit' kwam telkens terug door treffers van Ismail Yildirim, Lester Pires en Josh Gross Santana. Uiteindelijk nam 'Team wit' de strafschoppen beter.

Voor komende zaterdag is een nieuwe oefenwedstrijd ingepland. Daarin neemt ASWH het op tegen zaterdaghoofdklasser DUNO D. uit Doorwerth. Die ploeg is op trainingskamp in Zeeland. De wedstrijd wordt daarom gespeeld op sportpark de Stoofwei bij VCK uit Koudekerke. Supporters die het duel willen bezoeken, kunnen afreizen naar de Biggekerksestraat 10, 4371 EZ te Koudekerke. De aftrap is om 14.30 uur.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft