ASWH
De Ultieme Skills Dagen steeds populairder!
7 augustus, 2018

Wil je een goede voorbereiding op de start van het seizoen of wil je gewoon drie geweldige voetbaldagen? Wees er snel bij, want er zijn al heel veel teamgenoten/vriendjes je voor geweest!

Want voor de vierde achtereenvolgende keer organiseert Football Skills Nederland weer een heus voetbalkamp. Op 22, 23 & 24 augustus krijgen de voetballiefhebbers weer drie dagen training tijdens De Ultieme Skills Dagen 2018, uiteraard onder leiding van de trainers van Football Skills Nederland!

IMG 9302

Sinds 2013 organiseert Football Skills Nederland diverse voetbalclinics in de regio. Met een voor- en najaarscursus in Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht hebben in de afgelopen jaren meer dan 500 talenten aan hun voetbalontwikkeling gewerkt. Wederom een zomerkamp organiseren was ook een logische stap, want de voorgaande jaren zaten we met 80 deelnemers per kamp ook helemaal vol. De Ultieme Skills Dagen 2018 zijn niet alleen voor spelers, maar ook voor keepers, want Wim Berends (oud keeper van Sparta, DS '79 en ASWH) met zijn keepers opleiding GES, zal de keeperstrainingen verzorgen!

Twee van de drie dagen (10:00-16:00) zullen plaats vinden op het terrein van ASWH en de derde dag zal een verrassing voetbaldag zijn, waarbij we verschillende locaties zullen aandoen per luxe touringcar (kijk op onze fb pagina voor een impressie).

Kosten voor de drie dagen incl. lunch, drinken, fruit, shirt en certificaat zijn €110,00

Nogmaals wees er snel bij want er zijn nog 15 plekken.

Interesse? Mail naar info@footballskills.nl of bel 06-51663065 (Raymond Zwildens)

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft