• Actie Doneer een bal seizoen 2021-2022

  19 jul 2021
 • Het seizoen zit erop en wát voor een seizoen... Maar een paar competitiewedstrijden en dat wat het.

  De jeugd van ASWH heeft, op een paar momenten na, altijd door kunnen trainen bij ASWH. Een heel gepuzzel voor de organisatie om dat allemaal binnen de covid-19 regels te kunnen organiseren. Maar het is gelukt. ASWH heeft de besmettingen binnen de club gelukkig goed onder controle kunnen houden. Dit dankzij de juiste medewerking van de begeleiding, maar zeker ook de ouders van onze talenten.

  Doordat we het hele seizoen eigenlijk bijna geen trainingsavond gemist hebben en ook elke zaterdag met de meeste kinderen onderlinge wedstrijden hebben kunnen spelen, is het gebruik van ballen en materiaal gewoon doorgegaan. Slijtage van materialen dus ook. Dus ook voor komend seizoen zullen we moeten vervangen en/of aanvullen. 

  Helaas hebben we het grootste deel van het seizoen geen of nauwelijks inkomsten bij de vereniging gehad. Door het succes van afgelopen seizoen met de actie "Doneer een bal" starten we voor komend seizoen opnieuw deze actie, maar nu met een extra keuze. De keuze voor donatie voor trainingsmateriaal.

  Door de verdere professionalisering is de wens om op vlak van trainingsmateriaal een uitbreiding te doen. Dit om nog betere trainingsvormen toe te voegen aan ons pakket. Een investering in de jeugd, maar ook in de vereniging. Denk hierbij aan o.a. specifieke materialen voor keeperstraining, verstelbare hordes en nog een aantal andere specifieke materialen die niet onder het standaardpakket vallen bij ASWH.

  Vindt u het leuk om als ouder hier uw bijdrage aan te leveren dan is dat zeer welkom!

  Klik hier om via de webshop naar de actie pagina te gaan: https://www.aswhwebshop.nl/acties/donaties.

  Indien u als bedrijf wilt weten wat de mogelijkheden van donatie of sponsoring zijn, stuur dan een mail naar info@aswhwebshop.nl. Wij nemen contact met u op.

  ASWH bedankt u op voorhand voor uw donatie voor komend seizoen!

  de Redactie