• Actie PLUS: Spaar je club gezond

  24 sep 2021
 • Er is een nieuwe actie gestart bij de PLUS. Voor onze club is dat o.a. via PLUS Alfred Koehoorn op het Louwersplein.

  Als meest verantwoorde supermarkt staan we klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten vanaf zondag 5 september gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaan we duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar vv ASWH  gezond!

  Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en natuurlijk schenk je de gespaarde punten dan aan je club ASWH. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van jouw club ASWH!

  Spaarpunten schenken

  De unieke code op de voucher kun je online activeren op de actiesite plus.nl/sponsorpunten. Vervolgens kies je voor vv ASWH.

  Maak kans op een PLUS Cadeaukaart

  Maak wekelijks kans op één van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro! Activeer jouw sponsorpunt(en) op de actiesite plus.nl/sponsorpunten en word clubsponsor van de week. Hoe meer sponsorpunten je activeert, hoe meer kans je maakt.

  de Redactie