UA
  • Afgelopen zaterdag verwisselden 80 ASWH-mensen het voetbalveld voor een Padelveld. Zowel spelers, ouders, trainers en begeleiders maar ook vrienden, collega’s of partners hadden zich opgegeven voor een gezellig avondje Padellen.

    Bij TopSpinPlaza in Zwijndrecht werd namelijk het eerste ASWH Padel-toernooi georganiseerd. Er waren twee categorieën, beginners en gevorderden. Om 5 uur gingen de deuren open en om half 6 startten de eerste wedstrijden. En het ging er serieus aan toe. Er werd hard gestreden voor elke overwinning maar gelukkig was iedereen ook reuze sportief.
    Uiteindelijk werd de finale van de beginners gewonnen door Maarten Janssen en Jan-Willem van der Linden, die beiden als prijs een eigen Padelracket cadeau kregen samen met een heerlijke fles bubbels van CzechWines. Bij de gevorderden wonnen Sven Tak en Jordi van Vuren de finale en zij werden beloond met een tegoedbon om beiden een baan te huren bij TopSpinPlaza. Uiteraard kregen ook zij er een fles bubbles van CzechWines bij.

    Iedereen kan terugkijken op een zeer geslaagde Padel-avond. Waarschijnlijk zal hier nog wel een keer een vervolg op komen…..

    Evenementen commissie ASWH