• Afgelopen vrijdag 23 september was het eindelijk weer zover. De eerste competitieavond van VR 30+ ging van start. Tikkeltje zenuwachtig, maar met vol enthousiasme stonden de dames rond 19:00 uur klaar op veld 1. De warming up kon beginnen. Om 19:30 trapten we af, en de eerste wedstrijd was begonnen tegen Noordeloos. Binnen de 5 minuten schoot Mirelle er 2 voor ASWH binnen. Helaas konden we de voorsprong niet behouden en werd het uiteindelijk 2-2…. Maar erg goed gedaan en een leuke wedstrijd om naar te kijken voor de meegekomen supporters. De tweede wedstrijd tegen de vrouwen uit Haaften was tegen een fysiek sterkere tegenstander maar toch kwamen we weer op voorsprong. Dit keer schoot Else de 1-0 binnen, maar helaas ook deze wedstrijd eindigde toch uiteindelijk in een gelijkspel 1-1. Dan maar focus op de derde wedstrijd. Die was lastig, want de dames uit Woudrichem hadden een goede verdediging en bezaten duidelijk meer spelervaring dan onze vrouwen. Toch boden onze vrouwen geduchte tegenstand. Uiteindelijk werd deze wedstrijd met 1-0 verloren maar erg knap gedaan. De laatste wedstrijd was tegen het altijd gezellige VVAC… de kampioen van vorig jaar. Sterke inzet van onze dames, die vol strijdlust voor de winst gingen en ja hoor, Rugera krulde de bal prachtig het doel in en de wedstrijd werd gewonnen met 1-0!!!! Dat was een mooie afsluiter van een sportieve voetbalavond. Al onze vrouwen hebben hard gewerkt en geknokt om deze mooie resultaten neer te zetten. Super gedaan en het belooft ook nu weer een leuke competitie te worden. De derde helft ging na afloop van start in de kantine waar er onder het genot van een drankje en een hapje, verder gefeest en nagepraat kon worden. Bedankt Aart Den Hollander voor de support en de smakelijke gift die door iedereen met gejuich werd ontvangen en genuttigd.