• Arbitrage avond onder leiding van Marc Nagtegaal

 • Op woensdagavond 24 november nodigt de ASWH Scheidsrechterscommissie u van harte uit tot het bijwonen van een arbitrage avond in de kantine van ASWH. Deze avond is bestemd voor de ASWH-scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, leiders, trainers en belangstellende ouders.

  Inloop is vanaf 19:00 uur, zodat diegene die eerst nog trainen na het opruimen van hun trainingsmateriaal direct kunnen aansluiten, waarna om 19:15 uur zal worden gestart. Van diverse kanten is de commissie gevraagd om aandacht te besteden aan buitenspel, niet alleen wat is buitenspel, maar ook hoe geven we dit correct aan met een vlagsignaal, wat wordt wel en wat wordt niet van de assistent scheidsrechter verwacht.

  "Onze" ex-ASWH-clubscheidsrechter, thans fluitend in het betaald voetbal, Marc Nagtegaal is bereid gevonden hier uitleg aan te geven en zal ongetwijfeld met mooie beelden en voorbeelden komen. Naast bovenstaande zal de wedstrijdapp en het correct invullen hiervan aan de orde komen, alsmede specifieke wedstrijdsituaties.

  Denkt u nu "Ik wil wel uitleg over die of die spelregel"? Dan heeft u nu de mogelijkheid hier meer over te weten te komen. Stuur een mail vooraf naar scheidsrechters@aswh.nl, zodat wij ons op uw vraag kunnen voorbereiden.

  Daar we het belangrijk vinden dat onze jongste scheidsrechters ook deze avond kunnen bijwonen (en het misschien wel leuk vinden om met een betaald voetbal scheidsrechter op de foto te gaan) zal om uiterlijk 20.45 uur worden afgesloten. 

  U bent van harte uitgenodigd tot het bijwonen van deze avond. In verband met de aangescherpte maatregelen dient u zich wel vooraf aan te melden. De stoelen in de kantine kunnen dan naar aanleiding van het opgegeven deelnemersaantal op 1,5 meter worden gezet. Er zal geen pauze zijn, om geloop te voorkomen. Bij binnenkomst zal de QR code gecheckt worden.

  Aanmelden kan door een mail te sturen naar scheidsrechters@aswh.nl.

  Sportieve fluitende groet van de ASWH Scheidsrechterscommissie,

  Marjan Bloemendal, Harry Janssen, Sjoerd Plomp, Hans van Hoek

  ASWH Scheidsrechterscommissie