UA
 • Aanstaande zaterdag 20 april bestaat de mogelijkheid dat ASWH-1 kampioen wordt. Wat zou het tof zijn als er dan een heleboel ASWH-supporters meereizen om ons 1e elftal aan te moedigen en hopelijk het kampioensfeestje mee te vieren?   

  Wat staat er deze week op het programma?  

  Spandoeken  

  Woensdag 17 april a.s. kunnen alle jeugdteams tussen 19.00 en 20.30 uur bij ASWH een spandoek maken. Voor materiaal (lakens en spuitbussen) wordt gezorgd, dus trek je oude kleren aan en kom langs. Het mooiste spandoek verdient zaterdag a.s. uiteraard een mooie prijs!     

  Mee met de bus 

  Het is fantastisch als zoveel mogelijk supporters en jeugdteams mét hun spandoek zaterdag 20 april a.s. bij de wedstrijd in Vlaardingen aanwezig kunnen zijn om ons 1e elftal aan te moedigen. Wil je mee met de bus, dan kun je je tot woensdagavond 17 april a.s. vóór 20.00 uur opgeven via evenementen@aswh.nl onder vermelding van je naam, evt. team en telefoonnummer. De vouchers die als toegang dienen voor de bus & entree kunnen op donderdagavond tussen 19.00-20.30 uur worden betaald en opgehaald in de kantine van ASWH.  

  De prijs voor de bus bedraagt €2 per persoon en dit is inclusief de entreeprijs voor de wedstrijd. Bij eigen vervoer zijn de tickets voor de wedstrijd alleen bij de kassa van Zwaluwen Vlaardingen verkrijgbaar voor € 6,50. 

  We verzamelen om 12:45 uur op het parkeerterrein bij ASWH. De bussen vertrekken om 13.15 uur.  

  Let op: Zonder voucher kun je niet mee met de bus! 

  Feest in de kantine  

  Als het 1e elftal inderdaad kampioen wordt, dan moet dat natuurlijk gevierd worden! Rond 18.00 uur wordt het 1e elftal terug bij de club verwacht en mogen de supporters het 1e elftal binnenhalen met een erehaag. Uiteraard gaan we het kampioenschap dan groots vieren met DJ Karim en een muzikale verrassing in de kantine van ASWH!

  We hopen dat alle ASWH-supporters, jong en oud, hierbij aanwezig kunnen zijn om er met elkaar een topfeest van te maken!

  Evenementencommissie ASWH