• ASWH Business App van start

  12 dec 2021
 • Op hun persoonlijke mailadres ontvingen vorige week vrijdag vrijwel alle sponsors een uitnodiging van de ASWH Businessclub om de ASWH BUSINESS APP te installeren en in gebruik te nemen.

  Deze app stelt vereniging en sponsors in staat om op eenvoudige wijze te netwerken en zo onderlinge contacten mogelijk te maken, te onderhouden of uit te breiden. In alfabetische volgorde is er een naamoverzicht van alle ASWH-sponsors met contactgegevens en een doorlink naar de desbetreffende website.

  Ook kent de app een 'smoelenboek': eveneens in alfabetische volgorde een persoonlijke presentatie van de eigenaar/directeur van elk sponsorbedrijf.

  Het volledige wedstrijdprogramma van het eerste elftal, alsmede bijvoorbeeld sponsoractiviteiten, worden ook handig getoond in de app. Zo kun je in deze agenda rekening houden met andere te plannen sport- of bedrijfsactiviteiten.

  In een nieuwsitem worden sponsors regelmatig op de hoogte gehouden van actuele gebeurtenissen bij ASWH en zelf hebben de sponsors de mogelijkheid om hun bedrijf te profileren. Denk hierbij aan korte bedrijfspresentaties, feestelijke aankondigingen (opening, jubileum etc) of interessante items of uitnodigingen (seminars of cursussen) welke op deze manier ook onder de aandacht van de overige sponsors gebracht kunnen worden.

  Sinds de start vorige week hebben al tientallen sponsors de app geïnstalleerd en in gebruik genomen. Mochten er echter nog sponsors zijn die hulp nodig hebben bij de installatie, dan kunnen zij contact opnemen met de Businessclub-leden Ruud Verrijp (ruud.bc@aswh.nl) en/of Peter Vrijdag (peter.bc@aswh.nl) Zij zullen u dan helpen om snel gebruik te kunnen maken van deze moderne en tijdbesparende vorm van netwerken.

  Het gebruik van de app is voor alle sponsors geheel gratis. De kosten van de app zijn voor rekening van de ASWH Businessclub, omdat zij vinden dat het gebruik van deze app voor alle sponsors toegankelijk moet zijn en zo een meerwaarde kan zijn in het individuele sponsorpakket.

  Het motto van de Businessclub is “Samen maken we elkaar sterker” en met deze app is daar weer een belangrijke stap mee gezet!

  ASWH Businessclub