• ASWH Businessclub bedankt Vleeschmeester voor het verzorgen van een mooie avond

 • Helaas wist ASWH zich tijdens de wedstrijd tegen Kozakken Boys niet te kwalificeren voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Met gemengde gevoelens stroomde na afloop het sponsorhome vol met sponsoren en hun relaties. Enerzijds een (lichte) teleurstelling over de niet kwalificatie, anderzijds heerste er enthousiasme over het vertoonde spel in de tweede helft door ASWH.

  Businessclubleden en sterrensponsors waren door de ASWH Businessclub uitgenodigd om deze wedstrijd vanuit het sponsorhome bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje.

  Dat ‘hapje’ was een fantastisch warm-en koudbuffet, verzorgd door Hans Helmink van Vleeschmeester Hendrik-Ido-Ambacht. Voor, tijdens en na de wedstrijd stond er een zeer gevarieerd buffet aan o.a. diverse zelfgemaakte salades voor de aanwezigen klaar, waar gretig gebruik van werd gemaakt.

  Ook de bestuursleden en technische staf van onze tegenstander waren vol lof over de ontvangst en gastvrijheid deze avond en de kwaliteit van het buffet.

  Wij danken Vleeschmeester voor de belangrijke bijdrage om deze avond ondanks de niet-plaatsing toch tot een groot succes te maken!

  ASWH Businessclub