UA
 • “HÉ, ZAG IK JOUW BEDRIJFSNAAM NOU OP TV?”

  De kans bestaat dat klanten en relaties je dat gaan vragen als je meedoet aan onze SPECIALE WIN-ACTIE ‘samen maken we elkaar sterker’.

  We gaan een fullcolour DOEKRECLAME, met een grootte van maar liefst 10 m², op een zeer media opvallende A-locatie langs het hoofdveld, verloten.

  Voor SLECHTS € 100,- maak je kans om je bedrijf of product EEN JAAR LANG (!) op deze unieke manier onder de aandacht van supporters, toeschouwers en TV-kijkers te brengen.

 • ALLE ondernemingen, bedrijven, zzp’ers, winkels en organisaties etc. kunnen aan deze actie deelnemen. Je hoeft dus niet al verbonden te zijn aan ASWH. Aan deelname zijn GEEN VERDERE VERPLICHTINGEN verbonden!

  Elke deelnemer aan deze ludieke actie belonen we in ieder geval met een duidelijke naamsvermelding op ons LED-scorebord op een gehele wedstrijddag naar keuze!

  Om in voetbaltermen te spreken: wij geven de voorzet, kans voor open doel…. scoort ú?

  Meedoen aan deze actie is simpel: wil jij ook kans maken om EEN JAAR LANG 24/7 je bedrijf of product onder de aandacht te brengen van een breed publiek? Mail dan je bedrijfsgegevens naar businessclub@aswh.nl of reageer op de ASWH BusinessClub Facebook-pagina.

  Deze actie loopt tot 1 juli 2021.

  ASWH Businessclub