• ASWH - FC Dordrecht bijwonen? Bestel een ticket vanaf vandaag 18.00 uur!

  18 jul 2021
 • Op dinsdag 20 juli, aanvangstijd 19.30 uur trapt ASWH het nieuwe seizoen af met de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Nu de coronabesmettingen, vooral onder jongeren, drastisch oploopt is waakzaamheid geboden en daarom heeft het bestuur bij de veiligheidsregio advies opgevraagd om het publiek zo veilig mogelijk de wedstrijd bij te laten wonen.

  Bezoekers aan de wedstrijd moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
  Leden hebben gratis toegang maar moeten een toegangskaart digitaal aanvragen. Bij die aanvraag behoort een registratie en het invullen van de gezondheidscheck. Deze maatregel geldt ook voor alle vrijwilligers die voor en tijdens de wedstrijd actief zijn.

  Ook niet leden moeten een toegangskaart digitaal aanvragen. Zij betalen voor een toegangskaart € 8,00 en tot 15 jaar € 5,00 + € 1,20 administratiekosten. Toegangskaarten kunnen alleen digitaal worden gekocht, de kassa is dinsdag gesloten. Tegelijkertijd moet men zich registreren en een gezondheidscheck invullen.
  Klik op deze link voor een ticket. Deze is vanaf zondagavond 18 juli om 18.00 uur actief.
  https://www.eventbrite.nl/e/registratie-wedstrijd-aswh-1-fc-dordrecht-163490457359

  Als deze link niet werkt kopieer deze een plaatst die dan in je zoekbalk/browser. Klik vervolgens op registreren enz enz

  Na het invullen kan het ticket uitgeprint worden. Vergeet niet deze met te nemen naar de wedstrijd omdat dit ticket aan de poort getoond moet worden. Een afbeelding op de telefoon is ook goed.

  De leden dienen behalve hun ticket ook hun ledenpas te tonen.

  Tijdens de wedstrijddag:

  • Vanaf 18.30 uur is de toegangspoort open. Er wordt gecontroleerd.
  • Bezoekers zijn verplicht 1,5 afstand langs de lijn in acht te nemen. Ga op gele stippen staan. Op de tribune moet een tussenruimte van 2 lege stoelen zijn.
  • Toegang tot de kantine gaat via het balkon van het sponsorhome. De kantine verlaten gaat volgens de reguliere weg.
  • In de kantine zijn 70 zitplaatsen en op het terras zijn 30 (bij de blokhut) zitplaatsen beschikbaar. Zorg voor doorstroming.
  • Toegang tot de kantine hebben alleen mensen met een toegangsbewijs. Die zijn dan al geregistreerd en hebben de gezondheidscheck ingevuld.
  • De media die de wedstrijd wil komen bezoeken dient zich aan te melden via gerrit.aswh@gmail.com