• Vorige week zaterdag (12 november) was het na drie jaar wachten eindelijk weer zo ver… het traditionele ASWH GALA! Alweer voor de 12e keer organiseerde de ASWH Businessclub een topevenement voor ondernemers met hun partners en vrienden of (zaken)relaties. Ook heel veel ASWH-sponsoren waren op het gala aanwezig.

  Na maanden van intensieve voorbereiding konden we maar liefst bijna 180 (!) gasten verwelkomen in de zeer feestelijk gestylde bovenzaal bij De Heeren van Ambacht. Speciaal voor deze ASWH Gala avond was het restaurant gesloten voor andere gasten. Al direct bij binnenkomst rond 18.30 uur werd het een feest der herkenning en hartelijke begroeting tussen de vele ondernemers onderling. Op de achtergrond was er een optreden van Anne Postma, bekend van ‘The Voice of Holland’, die op het laatste moment de zieke Lady Grey kwam vervangen. Met haar prachtige stem en stijlvolle repertoire wist zij de zaal al behoorlijk op te warmen.

  Zoals eerder in publicaties door de ASWH Businessclub aangekondigd, zou het een avond worden van topentertainment. Tussen het culinaire viergangendiner, voorzien van champagne en voortreffelijke wijnen, waren er optredens van drag queen Keta Minaj en meester-goochelaar Justin Vliegenthart die en public en ook aan de afzonderlijke tafels de gasten in opperste verbazing achterliet…

  Op zijn eigen unieke manier bracht Mathijs Heijting vervolgens de verloting- en veilingitems onder de aandacht. Mooie prijzen werden er uitgedeeld bij de verloting en bij de veiling werd spontaan en veel geboden op de vaak spectaculaire items, zoals bijvoorbeeld een driedaagse reis naar de Formule 1 race in Barcelona, een rondvlucht boven Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken, een privé-thuisconcert van Trijntje Oosterhuis of als VIP naar het concert van Robbie Williams in het Ziggo Dome in Amsterdam.

  Het muzikale klapstuk van de avond was een optreden van de frontvrouw van Nederlands bekendste loungeband Gare du Nord, Dorona Alberti. Zij trad onlangs op in de zomerconcerten van André Rieu als gastzangeres en wist elke avond het Vrijthof in Maastricht in extase te brengen met haar stemgeluid.

  Toen de laatste gasten rond 01.00 uur De Heeren van Ambacht verlieten kon iedereen terugkijken op een in alle opzichten zeer geslaagde avond.

  We bedanken directie en personeel van de Heeren van Ambacht voor hun gastvrijheid en geweldige service, organisatiebureau Co Solo, Mathijs Heijting, bovengenoemde artiesten (bijgestaan door niemand minder dan de ‘special act’ dansers Stefan Watson, Jay Brand en Samuel van der Velden), alle bedrijven die items hebben ingebracht ten behoeve van de loterij en veiling, natuurlijk al onze aanwezige gasten deze avond en verder iedereen die deze happening tot een onvergetelijk evenement heeft gemaakt.

  Tot volgend jaar bij de dertiende editie van het ASWH GLAMOUR GALA!

  ASWH Businessclub