• ASWH introduceert het 'Team van de week'!

  • ASWH introduceert dit seizoen iets nieuws. Vanaf komende zaterdag is er bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal een 'Team van de week'. Dit team wordt stevig betrokken bij de wedstrijd.

    Het idee is ontstaan op initiatief van het eerste elftal en de jeugdafdeling, om zo de band tussen jeugd en selectie te versterken. Enerzijds hopen we het gekozen team een onvergetelijke ervaring te bieden, maar hopelijk inspireert het de jonge ASWH'ers ook wel om daarna vaker naar wedstrijden van het eerste te gaan. Het Team van de week wordt willekeurig geselecteerd, maar wel in overleg met de jeugdafdeling. Elke donderdagavond wordt bekend welk team is aangewezen. Dit wordt dan ook gecommuniceerd via de website en social media.

    Het Team van de week wordt op de wedstrijddagen begeleid door Nathalie Maasbommel, een nieuwe vrijwilliger binnen ASWH. Zij zorgt voor alle praktische zaken, vanaf de ontvangst tot het slot. Het gekozen team heeft een heel programma op de zaterdag. Zo lopen zij met de spelers van ASWH 1 mee het veld op, nemen ze in de rust strafschoppen en krijgen ze na afloop een lekker patatje. Kortom, een initiatief waar wij enthousiast naar uitkijken!

    de Redactie

  • Nathalie Maasbommel, een nieuwe vrijwilliger binnen ASWH, zal het Team van de week op wedstrijddagen begeleiden.