UA
 • Om alle wedstrijden binnen ASWH te kunnen spelen, waarop een scheidsrechter ingedeeld dient te worden, zijn we op zoek naar versterking van ons scheidsrechterskorps.

  Naar aanleiding van voorgaande oproep hebben zich een paar junior scheidsrechters aangemeld die volop aan het fluiten zijn, eerst de onderlinge wedstrijden en j.l. zaterdag de regio wedstrijden. De scheidsrechtersbegeleiders Max Voll en Elwin Bos hebben een heel opleidingsplan gemaakt en begeleiden met hun team deze scheidsrechters (en ook andere scheidsrechters) naar een hoger niveau. Leuk om te horen van Max en Elwin dat er sprongen vooruit worden gemaakt en de heren en dames aspirant scheidsrechters dit niet alleen waarderen, maar ook genieten van het fluiten van hun wedstrijden. U ziet, wij laten de nieuwe scheidsrechters niet aan hun lot over.

  Gezien de lange lijst van ASWH teams die voor het nieuwe seizoen staan ingeschreven en een scheidsrechter nodig hebben, zijn we op zoek naar jou / naar u, want het is voor de teams veel leuker om door een aangestelde scheidsrechter gefloten te worden, dan door een vader / moeder die van langs de lijn wordt geplukt (waarbij wij niet willen zeggen dat die de skills niet hebben).
  Wij bieden een veilige omgeving en begeleiding, u ontvangt in het wedstrijdsecretariaat een scheidsrechtersoutfit die wekelijks voor u wordt gewassen, een kop koffie of iets fris. Het volgen van de cursus verenigingsscheidsrechter van de KNVB behoort tot de mogelijkheden. U kunt met uw vragen terecht bij de scheidsrechterscommissie en komt die er niet uit, dan kan er altijd teruggevallen op "onze' (inmiddels BVO) scheidsrechter Marc Nagtegaal, die ooit ook gestart is bij ASWH als clubscheidsrechter.

  Stuur je / uw mail met aanmelding of vragen naar scheidsrechters@aswh.nl en wij nemen contact op. Natuurlijk kunt u ook één van de commissieleden aanschieten of zich melden bij het wedstrijdsecretariaat.

  Sportieve groet van de SR-commissie

  Marjan Bloemendal, Harry Janssen, Sjoerd Plomp, Hans van Hoek