UA
  • Aanmelden proeftrainen ASWH Jeugd

  • Voordat je je definitief aanmeld als lid van ASWH, biedt de ASWH je de mogelijkheid om te komen proeftrainen om te kijken of je het leuk vind om bij de ASWH Jeugd te voetballen, te trainen en aan een teamsport deel te nemen.

    Wanneer je dit formulier links invult en digitaal opstuurt door onderaan op de knop "VERSTUREN" te drukken, ontvangen de coördinatoren direct de ingevulde gegevens. De coördinatoren noteren vervolgens je gegevens op de lijst met proeftrainers. In een seizoen zijn er meerdere momenten wanneer de proeftrainers gelijktijdig worden uitgenodigd. Wanneer je dus niet direct een uitnodiging in je inbox hebt ontvangen, wordt dan niet ongerust of onduldig want de uitnodiging volgt vanzelf.

    In de regel is het zo dat er toekomstige spelers 3x mogen komen proeftrainen. Wil je blijven trainen dan zul je na je 3 proeftrainingen lid moeten worden van ASWH. Lid worden van ASWH gebeurt door het aanmeldformulier in te vullen dat je kunt vinden onder het kopje VERENIGING >> LEDENADMINISTRATIE >> AANMELDEN ALS LID. Wanneer je dit formulier invult wordt zal de ASWH Ledenadministratie je aanmelding verwerken in Sportlink, het ledenadministratie applicatie van de KNVB. Je moet namelijk weten dat wanneer je spelend lid wordt van ASWH, je ook lid wordt van de KNVB en een KNVB-relatienummer ontvangt. Na verwerking van je aanmelding ontvangt het desbetreffende ASWH-lid een bevestiging van inschrijving via een welkomstmail met de nodige nuttige informatie

    Als proeftrainer ben je niet speelgerechtigd om door de KNVB-georganiseerde wedstrijd te voetballen. Alleen spelende ASWH-leden zijn speelgerechtigd om voor ASWH uit te komen.

    Aan het eind van ieder seizoen worden de teamindelingen voor het volgend seizoen gemaakt. Wil je volgend seizoen komen voetballen bij ASWH dan is he meest ideale tijdstip om te komen proeftrainen April en Mei. Ben je namelijk op dat moment lid van ASWH wordt je direct door de coördinatoren meegenomen in de teamindeling van volgend seizoen. Wordt je gedurende de andere maanden lid van ASWH, hoeft dat niet te betekenen dat je pas volgend seizoen wordt ingedeeld in een team. Gedurende het seizoen zullen de coördinatoren wel hun best doen om een plekje in een team voor je te vinden.