• ASWH Onder 23 keert met overwinning huiswaarts na 'schoolreisje' Oldenzaal.

 • Ook de tweede wedstrijd van de nieuwe voorjaarscompetitie wist ASWH Onder 23 winnend af te sluiten. Het verre uitduel tegen het Oldenzaalse Quick '20 leverde, na een 0-0 ruststand, een 1-3 zege op.

  Kevin
  Quick '20 maakte het ASWH in de eerste helft behoorlijk lastig. De jonge Ambachtse formatie kwam in die fase nauwelijks aan voetballen toe. Dat was met name de verdienste van het constant 'hoog' druk zetten van de thuisploeg. Hoewel ASWH zich er best nog wel een aantal keren voetballend onderuit wist te voetballen leverde het nauwelijks gevaarlijke prikken op.
  Na de pauze veranderde dat spelbeeld, mede door enige omzettingen. Dat leverde uiteindelijk ook een voorsprong op. Na een prima voorzet van rechtervleugelverdediger Kevin Nijenhuijzen wist Duuk Schiereck succesvol de 0-1 af te drukken.

  Jason
  ASWH was op dat moment bovenliggend maar na een perfect uitgespeelde tegenaanval mikte ook de thuisploeg raak, 1-1. De mannen van Quick hadden inmiddels aardig met hun krachten lopen smijten. De ruimtes op het veld werden alsmaar groter en een attent ASWH profiteerde er optimaal van. Een uitstekende invalbeurt van Jason Uiterloo maakte hierna scorend het verschil. Eerst scoorde de lichtvoetige linkspoot de 1-2 na een assist van Jano Vanderbos en daarna schatte Jason ook een pass van Sam van Veen op juiste waarde in. Nog enigszins van richting veranderd door een Twentse voet bezegelde Jason hiermee de 1-3 eindstand.

  Barendrecht
  Aanstaande zaterdag geen lange busreis maar een thuiswedstrijd. Barendrecht komt dan naar Schildman.
  Aanvang 12.00 uur

  Pim Bosch