UA
 • Een bij vlagen goed spelend ASWH onder 23 versloeg Quick '20 uit Oldenzaal. Ondersteund door de eigen aanhang werden de sportieve bezoekers op een 3-1 nederlaag getrakteerd. Met de derde overwinning op rij heroverde ASWH de koppositie die het samen deelt met DVS '33 uit Ermelo. HHC Hardenberg heeft nog een wedstrijd te goed en kan bij winst de 3e (gedeelde) koploper worden.

  Tayeb
  Overigens moest ASWH tegen Quick '20 eerst nog best lang tegen een opgelopen achterstand opboksen. Onvoldoende druk op een Oldenzaalse aanvaller leverde een te gemakkelijk weggegeven schietkans én tevens de 0-1 op. De fraaie uithaal van afstand bleek voor de zwevende doelman Alejandro Platero Bustos net iets te veel van het goede. Het sierde ASWH dat ze onverstoorbaar op jacht gingen naar de gelijkmaker die rond het half uur terecht op het scorebord verscheen. De hard werkende Sem Verboom dribbelde met de bal de vijandelijke helft in en vuurde van afstand een lastig te verwerken streep af. De Quick-goalie moest aan deze pegel een 2e kans afstaan waarna de slim meegelopen handenbinder Tayeb Lakbir onberispelijk nivelleerde, 1-1.

  Denzley
  Het gevoel dat het in de tweede helft goed zou komen (beter gezegd: een overwinning zou gaan worden) straalde ASWH zichtbaar uit. Onverdroten ging het op jacht naar de voorsprong. De telkens prima aanspeelbare Ray Versluis werd op rechts diep weggestuurd en behield het overzicht om de mee sprintende Denzley Griët de 2-1 te laten verzilveren. Een identieke aanval leverde daarna via Juna Mohabier de 3-1 op. De tot dan toe werkelijk uitstekend leidende arbiter negeerde volkomen terecht de Oldenzaalse clubgrensrechter, maar liet zich vervolgens toch ompraten en annuleerde de glaszuivere treffer alsnog.
  Uiteindelijk kwam de 3-1 er toch en wederom was sprake van een vrijwel identieke spelsituatie. Ray Versluis behield wederom de kalmte en dit keer schoof de meegelopen, lichtvoetige Manuel Milambo de assist van Versluis binnen, 3-1. Een verdiende driepunter en de complimenten voor de inzet en weerbaarheid van de groep.

  Barendrecht
  Aanstaande zaterdag speelt ASWH onder 23 een uitwedstrijd tegen Barendrecht. Op de Bongerd wordt er al om 11.30 uur afgetrapt.

  Pim Bosch