• In poule E van de Drukzo Talent Cup in het kader van de Voetbal RijnmondCup won het door Ed Ridderhof en Bertus Duijnhouwer gecoachte ASWH onder 23 dinsdagavond 18 februari bij en tegen SHO onder 23 met 1-3.

De eerste helft was in het voordeel van de thuisploeg, dat met het maximale aantal van 2 oudere dispensatiespelers aantrad. Na een kwartier spelen bracht Rick Bockoven, één van de twee dispensatiespelers en al goed voor 2 competitie doelpunten in SHO 1 de stand op 1-0.  Nog voor de rust was het Raylicho Babel die met een individuele actie de beide ploegen met een 1-1 stand de rust in schoot.

Vlak na de rust kon dezelfde Babel samen met Rowdy Rijsdijk de kleedkamer opzoeken na een onderling dispuut, die beiden de rode kaart opleverde. Vrij snel hierna kwam ASWH met tien tegen tien op een voorsprong. Na goed doorgaan van Kevin van Tol was het Carsten Bakker die de 1-2 binnenschoot. Met een klein kwartier te spelen zette Martijn Daane een aanval op en was het Sean van Rosmalen die de bal afgaf aan Bas Rust, die tussen twee verdedigers door glipte en de bal langs de doelman binnen prikte voor de uiteindelijke 1-3 eindstand.

Op dinsdagavond 10 maart speelt ASWH o23 bij en tegen SC Feyenoord o23 zijn tweede en laatste poulewedstrijd. Doordat Barendrecht en Smitshoek zich hebben teruggetrokken uit het toernooi heeft ASWH zich net als SC Feyenoord  al verzekerd van een plaats in de achtste finales. De eerste twee ploegen uit de acht poules plaatsen zich namelijk voor de volgende ronde.

Voor ASWH o23 kwamen in het veld: Stefan Kok; Martijn Daane, Vince van Dongen, Richard Lupungu (46. Sean van Rosmalen), Kevin van Tol, Jaimy van der Poel, Lorenzo Braaf, Jeroen Daane, Raylicho Babel, Delano Oehlers (46. Carsten Bakker) en Anwar Nzojyibwami (70. Bas Rust).