• ASWH onder 23 wint ook derde competitiewedstrijd

    20 sep 2021
  • Een in fases goed spelend ASWH nam het afgelopen zaterdag op tegen VOC. De door oud-ASWH-speler Nito Sequeira gecoachte bezoekers ondergingen een moeilijke middag op Schildman. Dat werd ook in de score tot uiting gebracht. Wonderschone treffers zorgden voor een 3-0 ruststand.

    De 1-0 ontstond na een pegel van de ijverige Tayfun Karaca. Onderweg toucheerde Mohamed El Bannasri nog net met het voetje de bal, waardoor de doelman van VOC nog meer verrast werd. De 2e en de 3e goal waren pareltjes. Karaca en El Bannasri combineerden en laatstgenoemde bleef uiterst koelbloedig in de afronding, 2-0. Bo Blinker en Karaca ontpopten zich als blikvangers voor de 3e goal. Nu was Karaca degene met de laatste doeltreffende tik.

    Na de pauze punterde Samuel van der Velden op aangeven van El Bannasri heel leep de 4-0 binnen. Duuk Schiereck pikte heel fraai ook zijn goal mee. Alleen doorkomend richting uitkomende keeper zette hij de 5-0 op het scorebord, nadat hij de doelman omspeelde. Een mooie en verdiende zege op de Rotterdamse bezoekers voor de jonkies van trainer Ed Ridderhof, die nu negen punten uit drie wedstrijden hebben bemachtigd.

    Pim Bosch