• ASWH Supportersclub Pupillentoernooi 2021

    24 jan 2021
  • Normaliter wordt het nieuwe jaar afgetrapt met het gezellige ASWH Pupillenmixtoernooi in de Sporthal. Helaas is al enige tijd alles anders, waardoor dit toernooi dit jaar geen doorgang kon vinden.

  • Daarop hebben de ASWH Supportersclub en het ASWH Jeugdbestuur de koppen bij elkaar gestoken om een passend alternatief te vinden. Dit heeft geresulteerd in een openlucht opzet op de velden van ASWH en uitgesmeerd over een viertal weken. De THEO’s en Coördinatoren per leeftijdslijn (JO8 t/m JO12) hebben min of meer gelijkwaardige teams samengesteld en de JO13 lijn speelt een onderling toernooi met eigen team. Deze teams strijden de komende weken met elkaar, waarna op zaterdag 20 februari de Finale dag met prijsuitreiking zal plaatsvinden.

  • Afgelopen zaterdag was de aftrap van dit toernooi, waarin wekelijks, in tijdsblokken per leeftijdslijn, totaal ca. 350 pupillen heerlijk gezond buiten sporten. Plezier en ontspanning voor de kinderen staat hierbij bovenaan, maar daarnaast verzamelen de THEO’s en Coördinatoren volop data over de spelertjes die ook weer van pas komt om straks aan het eind van het seizoen een nieuwe evenwichtige teamindeling te kunnen maken. Zo bouwen we met z’n allen aan de toekomst van ASWH. 

    Door Maarten van Gelderen