• ASWH tenue 2022-2023

 • Helaas moet ik mededelen dat de wedstrijdkleding voor dit seizoen vandaag niet is aangekomen. We kunnen dus vanavond niet beginnen met uitdelen.

  Men kan mij ook niet melden of het dan bijvoorbeeld morgen gaat lukken. Kortom, ik meld me weer als het wel binnen is. Dan wordt het wel aanpoten om het te verdelen. Vandaar ook mijn verzoek om indien mogelijk de maten per team en speler op te geven op basis van de maat die je nu hebt. De rest van het maten verhaal is inmiddels bekend.

  Voor de teams die al een opgave van namen en maten gedaan hebben alvast bedankt voor jullie begrip.

  Foto's maken voor actie JUMBO.

  De timing hiervoor kan niet gewijzigd worden en blijft dus staan op de gemelde data. Planning volgt zo snel mogelijk. Voor de foto is het ASWH thuisshirt wat gedragen moet worden. Het is wel wenselijk dat iedereen op het geplande moment in tenue aanwezig is. Heb je nog geen tenue, probeer dan even te lenen van je teamgenoot. De maten die ik nog heb kunnen we ook gebruiken. Zeker in de kindermaten heb ik bijna niets meer, dus wacht daar niet op. We proberen zoveel mogelijk te plannen voor komende zaterdag en woensdagavond. Het mag ook een shirt zijn van twee jaar geleden, hoor. De voorkant is niet gewijzigd en dus goed voor de foto.

  Excuses voor dit probleem maar helaas kan ik er zelf niets aan veranderen.

  Ruud Verrijp