• ASWH trekt aanvaller Justin Beemsterboer aan

  • Opnieuw is er goed nieuws te melden over de samenstelling van de selectie van ASWH voor het seizoen 2022/23. Trainer Sjoerd van der Waal kan dan namelijk een beroep doen op Justin Beemsterboer. De aanvaller bereikte een overeenkomst met de technische commissie over zijn komst naar sportpark Schildman.

    De 22-jarige Beemsterboer is afkomstig van regiogenoot Sliedrecht. Daarvoor kwam hij jaren uit voor Papendrecht, waar hij met zijn prestaties indruk maakte. Dat resulteerde in een overgang naar Sliedrecht, waar hij in het huidige seizoen tot nu toe al 8 competitiegoals en 4 bekertreffers produceerde. Cijfers die ook de TC van ASWH zijn opgevallen. ,,Ik ben een leergierige aanvaller die veel energie in een wedstrijd stopt. Blijven rennen, hard werken", typeert de op meerdere posities voorin inzetbare Beemsterboer zichzelf.

    ASWH biedt hem als talentvolle regiospeler graag de kans om zich op hoger niveau verder te ontwikkelen. De TC is dan ook verheugd dat Beemsterboer voor ASWH heeft gekozen. Zelf is de aanvaller ook blij met zijn overstap, waaraan een leuke bijkomstigheid kleeft. ,,Ik volg mijn goede vriend Sven van der Net, met wie ik ook bij Papendrecht en Sliedrecht voetbalde. Ik heb er al veel zin in en kijk ernaar uit om met mijn spel ook voor ASWH van waarde te zijn", zegt hij.

    Wij heten Justin van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem vast veel plezier en succes in het nieuwe seizoen.

    de Redactie