UA
 • Er valt wederom goed nieuws te melden over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2024/25. In dit geval gaat het om een versterking van buitenaf. De technische commissie van ASWH kwam namelijk met Angelo Nascimento overeen dat hij na de zomer op sportpark Schildman voetbalt.

  De 21-jarige Nascimento is afkomstig van Capelle en kan op diverse posities op het middenveld uit de voeten. Nascimento, die werd opgeleid bij Spartaan '20, omschrijft zichzelf als een verbindingsspeler die comfortabel is aan de bal en ervan houdt om het spel te maken, maar ook verdedigend zijn mannetje staat. 

  Gevraagd naar zijn keuze voor ASWH zegt de talentvolle middenvelder dat hij goede verhalen over de club heeft gehoord. ,,Ik denk dat de club bij mij past. ASWH heeft een mooi seizoen achter de rug en ik wil komend seizoen graag mijn steentje bijdragen om daar in de derde divisie een mooi vervolg aan te geven", zegt hij. Zijn persoonlijke doelstelling is om zich te ontwikkelen, vaste basisspeler te worden en belangrijk te zijn voor het team. Met de club wil hij zo hoog mogelijk eindigen.

  De TC is verheugd dat Nascimento de keuze heeft gemaakt om zijn ontwikkeling bij ASWH voort te zetten en ziet in hem een welkome versterking voor de selectie van trainer Roy Brinkman. Bovendien kan hij gezien zijn leeftijd nog beter worden.

  Wij heten Angelo van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel plezier en succes bij onze vereniging!

  de Redactie

 • Angelo Nascimento (groen shirt) duelleert namens Capelle met voormalig ASWH'er Jesper van den Bosch in de wedstrijd tegen Smitshoek