• Gisteravond speelde ASWH een tweede oefenwedstrijd in de aanloop naar de herstart van de derde divisie. Op een koud sportpark Schildman verloren de Ambachters met 3-4 van regiogenoot Spijkenisse.

De bezoekers kwamen al binnen een minuut op voorsprong, maar ASWH zette dat nog voor rust recht. De nieuwe spits Hugo Botermans tekende met zijn eerste treffer in Ambachtse dienst voor de gelijkmaker. In de tweede helft nam ASWH de leiding. Een overtreding op Joshua Adney leverde een strafschop op, die werd benut door Mohamed el Kharbachi. Lang konden de Ambachters hier niet van genieten, want een paar minuten later was het weer gelijk.

Vervolgens kreeg ook Spijkenisse een strafschop, die de bezoekers opnieuw aan de leiding bracht. Het werd later zelfs nog 2-4 door een ongelukkige eigen goal van Denzley Griët, waarna de aansluitingstreffer door Niek den Heeten in de voorlaatste minuut te laat kwam om er alsnog een gelijkspel uit te halen.